Waarom Je Je Voeten Moet Masseren Voor Het Slapen

Dit is waarom je je voeten masseren zou moeten masseren voor het slapen

Wist je dat je je gezonder kunt gaan voelen door je voeten te masseren voordat je gaat slapen.

Bekijk het filmpje en doe het op een makkelijke manier zelf.

Heel de dag staan we op onze voeten, ze dragen ons volledige lichaam.
Ze zijn onze basis.
Als je op mijn site gelezen hebt wat voetreflexologie is, dan weet je dat zich in de voeten bepaalde drukpunten bevinden die in verbinding staan met allerlei plekken in je lichaam. Daarom is het goed om naast je maandelijkse volledige behandeling ook je voeten even wat aandacht te geven door deze regelmatig zelf te masseren.

Door je voeten te masseren wordt je doorbloeding verbetert, de afscheiding wordt verwijderd tussen de talgklieren en de zweetklieren, je metabolisme wordt versterkt, je huid wordt sterker, elastischer en gaat er gezonder uitzien.

Bovendien is voetmassage goed voor de stofwisseling. Het is algemeen bekend dat je met een voetmassage verschillende soorten pijn verminderd, dus waarom zou je het niet doen? want als klein onderhoud kan  je het eenvoudig zelf doen.

Ik raad je aan om dit dagelijks 10 tot 15 minuten te doen voordat je gaat slapen. Bekijk in de onderstaande video hoe je dit kan doen op een eenvoudige manier.

Het filmpje is in het Engels gegeven maar geen probleem wanneer je het niet zou verstaan volg gewoon stap per stap wat ze voor doen en je kan er onmiddellijk zelf mee starten.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.