PSYCH-K

Mensen willen niet alleen gesprekken maar daadwerkelijke inzichten verkrijgen. Ze willen graag echt veranderen, in staat zijn anders te denken, voelen en anders te doen.

De effectieve resultaten van PSYCH-K hebben we te danken aan het niveau waarop het werkt, namelijk het onderbewuste.

We leven in een veronderstelling dat onze ‘mind’ ons leven en de situaties in ons leven beschrijft, maar dit is niet helemaal waar: onze ‘mind’ creëert namelijk onze ervaring en daarmee dus de situaties die wij meemaken… Met PSYCH-K wordt het steeds makkelijker om je leven te creëren hoe je het wil, in plaats van steeds te moeten reageren op wat zich ‘voordoet’ in je leven.

PSYCH-K®

Je merkt de gewenste verandering en ervaart het in je gedrag, gewoonten, gedachten en gevoelens en je bent in staat je belemmerende patronen te doorbreken.
Werken met het onderbewuste is dus eigenlijk een korte route naar blijvende verandering. Zo pak je de oorzaak aan, daar waar de oorzaak ligt, in je onderbewuste.
Dit verklaart de snelle werking van PSYCH-K.

  • Helpt je bij stress, angsten, ongezonde levensstijl, negatieve gedachten, emoties en angsten vanuit je onderbewustzijn te transformeren
  • Helpt je om verlangens en wensen te manifesteren
    Een overtuiging in je onderbewuste zorgt er namelijk voor dat de potentie vrijkomt om dit ook te realiseren in de wereld.
  • Werkt snel en effectief omdat de veranderingen op het niveau van het onderbewustzijn plaatsvinden.
    Kijk ook maar eens onderaan in het filmpje.
    De resultaten zijn blijvend en vaak al direct voelbaar.

Meer en meer zie ik hoe mensen op zoek zijn naar hun ware identiteit, ze worden bewuster maar weten daar vaak geen raad mee.

Via PSYCH-K leer ik mensen gevoelvol met zichzelf omgaan om meer bewust te worden, hun kracht en ware zelf in het leven nog meer te ontdekken, los van alle opgedane patronen die hen niet langer meer dienen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.